Kinderparadijs World Disney in Florida

Disneyland in Florida bezoeken

Ieder kind wil op een bepaalde leeftijd erheen: World Disney. Het prachtige ‘pretpark’ vol belevenissen van Disney. Waarschijnlijk komt de droom van elk kind uit als hij of zij naar World Disney mag. In dit artikel vertellen we je graag veel meer over World Disney, zodat je er geheel voorbereid en vol plezier heen gaat. En World Disney is ook heel leuk voor ouderen, zeker niet alleen voor kinderen. Maar waar ligt World Disney eigenlijk? In Europa kennen we allemaal Disney Land Paris. Dit themapark ligt ongeveer een half uurtje met de auto van Parijs vandaan. In dit artikel focussen we ons op World Disney, het themapark dat in de Verenigde Staten ligt.  
 
Wil je meer informatie over Disney Land Paris? Dan kun je altijd eventueel contact met ons opnemen, zodat we je kunnen helpen met je keuze en het eventueel plannen van je trip. Wat overigens ook vaak wordt gedaan is een weekendje Parijs combineren met Disney Land Paris. Maar hoe zou het zijn om naar World Disney te gaan? Eigenlijk de grote broer van het themapark in Parijs. Dat vertellen we je uiteraard graag! 

Achtbanen in Disney Floriday

Grootste bestemming 

In Florida is World Disney in ieder geval de grootste Walt Disney – vakantiebestemming in de buurt van Orlando. Het is ook de grootste en meest bezochte amusementsbestemming van Florida. In 1971 werd het park geopend en sindsdien is het eigenlijk bijna altijd zeer succesvol verlopen. Dat kan ook niet anders met zo’n bezoekersaantal: jaarlijks bezoeken ongeveer 25 miljoen mensen het park. Dat is een enorm aantal als je het aantal zou gaan vergelijken met andere grote ‘pretparken’ in de wereld. 
 
Als je denkt dat World Disney bestaat uit één pretpark, dan heb je het mis. Het lijkt er wel op dat er eigenlijk een soort eigen dorp is gebouwd in Florida. Walt Disney World Resort bestaat namelijk uit twee winkel – en entertainmentgebieden, twee waterpretparken en dan ook nog eens vier pretparken. Als je wilt sporten in een Disney omgeving, dan kun je ook nog naar het sportcomplex Disney’s Wide World of Sports. In dit prachtige centrum kun je verschillende sporten beoefenen. 

Disney hotels in Florida

Sporten in World Disney 

Als je kinderen bijvoorbeeld het pretpark in gaan, dan heb jij even de ruimte om heerlijk te sporten. Je zou nu misschien denken dat het heel duur is om naar World Disney te gaan, maar het valt relatief gezien nog best mee als je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt. Uiteraard is het wel weer duur misschien als je daarbij de hotelkosten en de vliegtuigkosten nog bij optelt. Het is dan ook zeker een bestemming waar het goed is om er even voor te sparen.  
 
Als je hebt gespaard, dan weet je in ieder geval dat het fantastisch is om er te zijn en dat je er een ongelooflijke tijd zult hebben in World Disney. Je kinderen zullen in ieder geval hun ogen uit kijken naar al het moois en het bijzondere dat je vindt in World Disney, ook in combinatie met verschillende waterparken is het zeker aan te raden. 

Kinder alleen in World Disney Florida

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*