Heb je weleens aan een busreis gedacht?

Wil je op vakantie maar heb je geen auto en is de prijs van een vliegticket ver buiten jouw budget? Overweeg dan eens om met een busreis mee te gaan. Het klinkt misschien als iets oubolligs wat alleen maar bejaarden doen maar het tegendeel is waar. Natuurlijk vind je inderdaad speciale reizen voor senioren maar voor de jongere mensen onder ons zijn er ook ontzettend veel leuke reizen te vinden! Met een busreis ontdek je het land waar je naartoe gaat weer op een hele andere manier.

Het prachtige Engeland

Een voorbeeld van een leuke bestemming van een busreis is Engeland. Dit veelzijdige land heeft ontzettend veel te bieden en is dus perfect om met de bus te verkennen. Zo kan je een busreis boeken naar de wereldstad Londen. Hier vind je beroemde bouwwerken zoals de Big Ben en de Tower of Londen en nog vele andere bezienswaardigheden. Met een busreis kom je hier waarschijnlijk allemaal langs! Ben je toch wat minder van het stadse leven dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor reis langs het prachte Lake District en Wales. Hier kan je genieten van het glooiende landschap van het Lake District of het wat woester landschap van Wales. Onderweg kom je talloze leuke dorpjes en steden tegen om cultuur op te snuiven. Engeland heeft dus zeker veel te bieden!

Het zonnige zuiden

Vind je Londen wel leuk maar ga je liever naar het (vaak warmere) zuiden dan is een reis langs Andorra en de Costa Brava ook een echte aanrader! Met deze busreis kom je eerst door de Pyreneeën die Spanje van Frankrijk onderscheiden. Hier kan je dus echt genieten van de woeste berglandschappen en prachtige natuur. Een bezoek aan het stadje Andorra de Vella wordt dan waarschijnlijk niet overgeslagen. In dit kleine belastingparadijs in de bergen vind je ontzettend veel leuke winkels die vaak ook nog eens taxfree zijn. Ideaal om te shoppen dus. De reis vervolgt zich dan daarna naar Spanje naar een van de meest populaire kustlijnen ter wereld. De Costa Brava! Geniet hier van de zon en de zee en allerlei leuke dorpjes die dit gebied rijk is.

Ontdek Scandinavië

Veel mensen denken bij vakantiebestemmingen aan Frankrijk, Spanje of Turkije. Stuk voor stuk mooie landen in het verre zuiden, maar in het noorden van Europa is er ook genoeg te beleven! Boek daarom eens een busreis naar Denemarken of Zweden? Laat je onderdompelen en verbazen door de Scandinavische cultuur. Elke stad heeft weer een eigen sfeer en ook de omliggende natuur is prachtig. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een elandenfarm of ga naar het ABBA-museum. Scandinavië is natuurlijk erg uitgestrekt en daarom is het ook een ideaal land om met een busreis te gaan verkennen.

Originally posted 2017-03-17 09:04:29.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*