Vakantiepark in Nunspeet

Vakantie vieren in Nederland, iets waar vele niet gelijk aan denken bij het woord vakantie. Maar is dit wel terecht? In Nederland zijn er vele leuke plekken om je vakantie door te brengen. Neem een vakantiepark in Nunspeet. In de directe omgeving is voor ieder wat wils. In deze bos- en waterrijke omgeving kan je wandelen, fietsen en mooie boottochten maken. Hieronder de verschillende activiteiten die je in Nunspeet kan doen.

Meren gelegen bij vakantiepark in Nunspeet

Een vakantiepark in Nunspeet is de ideale locatie voor vaar- en watersport liefhebbers. Het gebied is gelegen aan het Veluwemeer en heeft vele Randmeren. Bij de meren vind je 15 unieke eilanden en natuurhavens waar je kan aanmeren. Hier kan je heerlijk relaxen op een strandje of fietsentochten maken langs het water. De aanlegplaatsen liggen in een rustige en natuurlijke omgeving waardoor je helemaal ontspannen kan genieten van de natuur. Een prachtig vaar- en verblijfsgebied om je vakantie door te brengen!

Elburg bezoeken vanaf vakantiepark in Nunspeet

Vlakbij de vakantieparken in Nunspeet ligt het stadje Elburg. Deze staat in de top 10 van Nederlandse dorpen en kleine steden waar je geweest moet zijn. De stad is schitterend gelegen aan de randmeren en is in de kern nog steeds een vissersplaatsje. Elburg is omringd door wallen, visrijke grachten en stukken van de oude stadsmuur. Het kent vele gebouwen en restanten die je terug nemen in de tijd. Door de gunstige ligging aan het meer kan je alle watersporten beoefenen of rondvaarten maken nadat je de stad hebt bezocht. Daarnaast kan je fiets- en wandeltochten maken door het prachtig landschap in de omgeving.

Het dolfinarium

Een dagje Dolfinarium kan niet ontbreken en is makkelijk te bereiken vanaf een vakantiepark in Nunspeet. Hier kan je genieten van shows met dolfijnen, zeehonden en andere waterdieren. Ook kan je ze van dichterbij aanschouwen door op de foto te gaan met dolfijnen en zeeleeuwen. Het is een heerlijke plek voor een dagje uit voor zowel jong als oud!

Originally posted 2019-06-28 11:05:59.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*