De mooiste plekken van Thailand

Heb jij ook een broertje dood aan een bestemming waar weinig te doen is? Daar hoef je in Thailand zeker niet bang voor te zijn, want een vakantie is hier nooit saai. Boek een fietsvakantie Thailand , proef exotische gerechten of ga duiken op een van de prachtige eilanden. In dit land beleef je een heerlijke vakantie op de manier die bij jou past. Thailand wordt het land van de glimlach genoemd en dat is niet voor niets. De bevolking is zo lief, het zal je hier aan niets ontbreken. Tijdens een rondreis Thailand zul je van de ene verbazing in de andere vallen.

Op de fiets door Bangkok

Bangkok is een unieke stad die je versteld zal doen staan. Je wil natuurlijk geen tijd verliezen door in files en opstoppingen in het verkeer vast te komen zitten. Een uitstekende manier om hier op ontdekkingstocht te gaan is dan ook per fiets. Zo heb je geen last van drukte waardoor je veel tijd wint. Je hoeft er geen wielrenner voor te zijn, de route is voor iedereen prima te fietsen. Men kan zelfs ’s avonds op de fiets stappen, een sprookjesachtige ervaring. Je komt langs tempels, huisjes op palen, de Chao Phraya rivier en fruitkraampjes.

Mooiste eilanden ter wereld

Wist je dat Thailand uit duizenden eilanden bestaat? Het zijn echte stukjes paradijs op aarde en worden dan ook vaak tot de mooiste eilanden ter wereld gerekend. Wie wil daar nou niet van genieten tijdens het rondreizen door Thailand? Veel toeristen brengen een bezoek aan Phuket, het grootste Thaise eiland. Het is hier druk en duur, maar inderdaad wel heel mooi. Kies je liever een rustiger eiland? Koh Phi Phi is dan een betere plek, en zal je een echt eilandgevoel geven.

Duiken en snorkelen

Koh Lanta is nog zo’n hemelse plek. Heel rustig, dus hier hoef je niet te vrezen voor hordes toeristen en woekerprijzen voor je flesje water. Je kunt hier ook heel fijn duiken. Er zijn zelfs onderwatergrotten die je duikend kunt ontdekken. Ook snorkelen doe je hier opperbest. Ga je graag het nachtleven in tijdens je vakantie? Dan kom je hier bedrogen uit, want van op stap gaan kun je hier vrijwel niet. Gelukkig zijn er meer dan genoeg plekken in Thailand te vinden waar je wel naar hartenlust op stap kunt gaan.

Vol avontuur

Je avontuur in Thailand begint al bij je aankomst op het vliegveld vlakbij Bangkok. Sla ook vooral de Skytrain niet over, die je in amper 20 minuten naar de stad brengt. Nog zo’n onvergetelijk ervaring: de Chatuchak Markt, de grootste ter wereld met maar liefst 15.000 kraampjes. Je vindt hier bizarre items die je vast liever niet koopt, maar wel vol verbazing kunt bewonderen. Een ritje met een Tuk-Tuk moet ook zeker op je to-do lijst als je in Thailand bent. Met gevaar voor eigen leven scheur je tussen het verkeer door.

Tempels

Thuiskomen na een rondreis door Thailand kan niet zonder een bezoek aan een van de tempels te hebben gebracht. De keuze is enorm, het ene tempelcomplex nog mooier en weelderiger dan het andere. Een wel hele mooie is Wat Arun. De 79 meter hoge toren zie je van ver al verschijnen. De details zijn echt adembenemend. Je zult ontdekken dat de tempel versierd is met hele kleine stukjes porselein. Kodak-momentjes genoeg in dit prachtige boeddhistische gebouw.

Meer weten over een rondreis Thailand? Lees dan verder op www.goedkoperondreis.com

Originally posted 2019-05-09 10:51:55.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*