Unieke reisbestemmingen. Wat denk je van Spitsbergen of Tanzania?

Ben je op zoek naar een unieke bestemming voor je volgende reis? Steeds meer mensen kiezen ervoor om naar landen af te reizen, die traditioneel niet zo gebruikelijk zijn. Uiteraard willen we allemaal wel eens naar de Eiffeltoren in Parijs of de Spaanse trappen in Rome. Maar ook buiten Europa is er volop te zien en te beleven. We geven in dit artikel daarom een aantal voorbeelden van unieke reisbestemmingen. Je kan tegenwoordig gewoon een reis boeken naar deze ongebruikelijke bestemmingen.

Ontdek de ongerepte natuur van Spitsbergen

Spitsbergen is een eiland wat voor Groenland ligt. Officieel is dit nog wel Europa maar als je er daadwerkelijk bent, zou je dat niet denken. Er wonen niet veel mensen op het eiland maar er zijn wel ijsberen en walrussen aanwezig, in de natuurlijke omgeving waar ze normaal ook zouden leven. Dit komt omdat je vlakbij de Noordpool zit. Kan je tegen de ijzige kou en wil je deze unieke witte wildernis van dichtbij meemaken. Ga dan op reis reis naar Spitsbergen.

Reizen naar Tanzania

Boek je liever een reis naar een warmer oord? Denk dan eens aan het Afrikaanse land Tanzania. Het landschap van Tanzania is niet zo makkelijk te beschrijven, omdat er verschillende gedeelten zijn. Je kan je begeven in de begroeide jungle maar ook in de paradijselijke eilanden van Tanzania. Wil je de echte natuur van Afrika meemaken? Boek dan ook een safari door Tanzania en wie weet kom je in contact met zebra’s, leeuwen of de andere beesten die in het wild leven.

Meer unieke reizen beschikbaar

Op de website van Experiencetravel ontdek je meer verhalen van mensen die een unieke reis beleefd hebben. Als je ervoor kiest om een reis te boeken naar een land wat niet gebruikelijk is, kan je unieke ervaringen opdoen en op plekken komen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Ook de Aziatische bestemmingen zijn erg populair, denk bijvoorbeeld eens aan een reis naar Laos, Thailand of Cambodja bijvoorbeeld. Prachtige landen met een ongerepte natuur en eeuwenoude gebouwen.

Originally posted 2019-02-13 09:47:17.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*