Thuis in Thailand

Redenen waarom je Thailand moet bezoeken

Hoe ben je op deze website terecht gekomen? Was je specifiek op zoek naar een vakantiebestemming of was je gewoon aan het kijken naar het aanbod dat wij je te bieden hebben? Wat je reden ook is dat je op deze website bent: goed dat je er bent. In dit artikel lees je namelijk alles over Thailand, tips, bezienswaardigheden en waarom een bezoek aan Thailand tijdens je vakantie het meer dan waard is.

Misschien heb je door de verhalen niet meer het idee dat je direct naar Bangkok zou willen gaan, de hoofdstad van Thailand. Er wonen ongeveer 12 miljoen mensen en ook door die reden is het er altijd heel druk vol met dieseldampen van alle auto’s. Los van deze drukte is het echt de moeite waard om Bangkok te bezoeken als bijzondere hoofdstad van Thailand: je weet niet wat je meemaakt. Als je een bezoekje hebt gebracht aan Bangkok, kun je uiteraard verder reizen.

Vakantiebestemming Thailand

Sportieve activiteiten
Het advies is wel om niet te lang in Bangkok te blijven hangen, bijvoorbeeld een weekje en daarna kun je dan door reizen naar bijvoorbeeld Chiang Mai of Birma, in ieder geval die richting. Het is heel bijzonder om die kant op te reizen, omdat je daar kunt raften, maar ook kunt trekken door de jungle of andere sportieve activiteiten. Als je dan ook een sportief type bent, dan is dit gedeelte in Thailand zeker een aanrader om er heen te gaan en ook nog eens een sportieve vakantie te hebben.

Als je nog echt het Thaise landleven wilt meemaken, dan is het zeker een aanrader om naar de Isan te gaan. Het is echt een belevenis, omdat er heel weinig toeristen komen. Daarom heb je echt het gevoel dat je het leven in Thailand mee kunt maken, zonder dat er continu een beeld is van de inwoners dat ze geld aan je moeten verdienen, omdat je een toerist bent. Het is dus echt de moeite waard om tijdens je tocht in Thailand dit gebied te bezoeken.

Activiteiten tijdens je roadtrip

Rondtrekken
Je kunt er ook voor kiezen om niet rond te trekken, maar gewoon alleen naar Bangkok te gaan en daarna naar een ander land of dat je ervoor kiest om op een bepaalde plek te blijven. Dat is uiteraard een eigen keuze, maar daar kunnen we je wel bij helpen, omdat we een hoop ervaring hebben op het gebied van verschillende bestemmingen voor een unieke en fijne vakantie. Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan leggen we je alles uit over het prachtige land dat Thailand heet. 

Originally posted 2022-10-16 16:19:46.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*