Welk Grieks eiland pas het beste bij jou?

Griekenland is al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlandse toeristen, en dat is niet voor niets. Het land is erg gevarieerd, toeristen worden met open armen ontvangen en er zijn vele leuke eilanden waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Niet iedereen houdt echter van een zelfde soort vakantie, en dat is waarom Griekenland zo’n ideale bestemming is. Of je nu van zon, zee en strand houdt, of graag een auto huurt om een leuke omgeving te verkennen? Tijdens een vakantie naar Griekenland kan het allemaal. Wij geven je een aantal leuke mogelijkheden om in Griekenland te bezoeken.

Kreta, eiland vol mogelijkheden

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en een zeer populaire bestemming. Het eiland kent naast de prachtige hoofdstad Heraklion veel leuke dorpjes en badplaatsen om vakantie te vieren. De mooiste hotels aan de meest gezellige boulevards vind je hier, en vaak nog direct aan het strand. Daarnaast is het binnenland van Kreta enorm mooi. Liefhebbers van prachtige natuur kunnen zich hier helemaal uitleven en prachtige wandelingen maken. Op Kreta is het aan te raden om een auto te huren, om zo op de leukste plekken van het eiland te komen.

Stedentrip Athene

Athene is de hoofdstad van Griekenland en ook qua inwoners de grootste stad. Je vindt Athene op het vasteland van Griekenland, en deze stad is prima te bereiken vanaf Nederlandse vliegvelden. Naast een bruisend centrum is ook een stukje uit de rijke Griekse geschiedenis te vinden in deze stad, met als hoogtepunt de bekende Akropolis, de open is voor bezoekers.

Eilandhoppen

Omdat Griekenland zo veel eilanden heeft, is het een echte aanrader om meerdere eilanden te bezoeken in één trip, ook wel eilandhoppen genoemd. Met eilandhoppen in Griekenland krijg je van verschillende eilanden de leukste dingen mee en heb je eigenlijk meerdere kleine vakanties in één. Een veel geboekte reis door eilandhoppers is de reis langs Santorini, Naxos en Mykonos. Drie eilanden met een eigen stijl, maar door de ligging prima met elkaar te combineren. Met de boot reis je eenvoudig van eiland naar eiland.

Originally posted 2019-07-24 14:14:53.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*