De ultieme trip naar Bali

Rondreis Bali

Bali is ons allen bekend. We kennen allemaal wel iemand die een keer is afgereisd naar dit prachtige eiland. Bali heeft enorm veel te bieden, prachtige stranden, lekker eten en unieke culturen zorgen ervoor dat dit eiland enorm divers is. Bovendien spreken veel inwoners de Nederlandse taal. Dit maakt alles natuurlijk net even makkelijker! In dit artikel schrijf ik over de plekken in Bali die je zeker een bezoek waard zijn. De verschillende rondreizen Bali van Footprint Travel bieden jou al het moois van dit eiland.

Seminyak

Seminyak is een mooie uitvalsbasis om jouw rondreis door Bali te starten. Dit vissersdorpje is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een populaire badplaats voor toeristen. Het is niet de plek waar je de schoonheid van Bali zal gaan ontdekken, maar het heeft wel elke faciliteit die je je wenst. Vanuit Seminyak ga je tevens gemakkelijk naar Kuta Beach. Dit strand is wereldberoemd voor zijn prachtige zonsondergangen.

Gili Eilanden

Iets wat je zeker niet mag overslaan wanneer je naar Bali reist zijn de Gili Eilanden. Deze kleine eilandjes vlakbij Bali zijn een totaal andere wereld. Je kunt hier uitstekend duiken en snorkelen, er zijn prachtige witte zandstranden De Gili eilanden bestaan uit drie kleine eilandjes: Gili Trawagang, Gili Meno en Gili Air. Gili Trawagang is het grootste en tevens drukste eiland van de drie. Het uitgaansleven is hier beroemd en de vele winkeltjes worden drukbezocht. Gili Air is de rustigste van de drie en hier kan je heerlijk tot rust komen. Gili Meno is van veel mensen het favoriete eiland. Je hebt hier de mooiste stranden en er is een mooie combinatie van rust en drukte.

Ubud

Ubud is de hoofdstad van Bali en is inmiddels uitgegroeid tot een kleine stad. In Ubus vindt je naast lekker eten ook mooie tempels en paleizen, prachtige rijstvelden en kleine omliggende dorpjes. Wil je het prachtige natuurschoon van Ubud zien? Volg dan de Campuhan Ridge Walk. De wandeling over een groene heuvelrug brengt je langs prachtig natuurschoon.

Originally posted 2017-09-13 06:46:18.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*