Het aanbod van accommodaties in Brugge

In Brugge is het aanbod van verblijfplaatsen enorm groot. Dit kan het lastig maken om een keuze te maken. In dit artikel proberen we jou wegwijs te maken en het vinden van een geschikt hotel makkelijker te maken. Lees snel verder wanneer je op het punt staat om een tripje te maken naar onze buren!

Verblijf in het centrum

Het fijnste is wanneer je in het centrum kunt verblijven aan de grachten. In het centrum vind je behoorlijk veel hotels en verblijfplaatsen. Doordat de locatie gunstig is betaal je vaak voor de locatie en niet zo zeer voor de kamer. Voor een simpele kamer betaal je dus al gauw de hoofdprijs. Heb je iets minder geld te besteden of wil je gewoon een mooie hotelkamer dan raden we je aan om buiten de stad te verblijven. Het openbaar vervoer in Brugge is gelukkig goed genoeg, dus je kunt je eenvoudig verplaatsen.

Buiten de stad verblijven

Mocht je buiten de stad verblijven dan kun je een hotelkamer vinden voor een betaalbare prijs. In dit geval moet je denken aan minimaal 60 euro. Wanneer je op 10 – 20 minuten vanaf de stad vandaan zit kun je eenvoudig met het openbaar vervoer naar de stad komen. In principe is Brugge een prima stad voor wandelaars. Ook is het mogelijk om een fiets te huren en de stad te bekennen vanaf de fiets.

Budget reizen naar Brugge

Wanneer je op budget reist raden we je aan om buiten de stad te verblijven. Op Airbnb kun je betaalbare plekken vinden. Daarbij moet gezegd worden dat de prijs een stuk lager ligt wanneer je ruim van te voren boekt. Ook kan het helpen om in een hostel te verblijven. Je verblijft dan in een slaapzaal met meerdere mensen – iets wat niet voor iedereen weggelegd is. Tijdens feestdagen of periodes dat het druk is in de stad betaal je sowieso een hogere prijs voor een nacht accommodatie.

Kijk anders eens op de website van hotelbrugge.nl. Dit hotel ligt op een beloopbare afstand vanaf het centrum. Daarnaast zijn de prijzen per nacht goed te doen. Dit hotel is geschikt voor solo-reizigers, mensen die in een groep reizen of families. Meer weten over een hotel brugge? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Originally posted 2018-02-16 07:52:24.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*