Jouw vakantie in Californië

Ontdek Californië en de mooie steden

Als je op vakantie wilt gaan, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om te zeggen: ik ga naar die stad en daar blijven we een week of zelfs langer. Maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere steden of plekken te combineren, als dit mogelijk is en redelijk dichtbij elkaar ligt. Voor deze laatste optie is Californië in de Verenigde Staten een absolute aanrader. Binnen Californië vallen de steden Los Angeles en San Francisco en net buiten Californië ligt Las Vegas en daartussen in de Grand Canyon. Over al deze plekken vertellen we je graag meer in dit artikel, omdat dit wat ons betreft echt een fantastische vakantiebestemming is.

Meerdere vakantiebestemmingen in één

Van San Francisco naar Los Angeles is het ongeveer twee dagen rijden. En daarom kun je goed beide steden bezoeken. Vanaf Los Angeles kun je gemakkelijk naar Las Vegas rijden en onderweg stoppen bij de Grand Canyon. Het voordeel hiervan is dat je een vakantie voor een aantal weken kunt boeken. En je dan direct vier prachtige bestemmingen te pakken hebt. Laten we in dit artikel de meerdere bestemmingen uitlichten. Daarvoor moeten we uiteraard beginnen bij San Francisco. De stad die behoorlijk Europees en vriendelijk aandoet.


Van deze verschillende steden is San Francisco zeker niet het meest Amerikaans. De straten en wegen zijn behoorlijk heuvelachtig, waardoor lopen en fietsen bijna niet te doen is. Continu moet je heuvels nemen om weer ergens te komen. Maar San Francisco is een gemoedelijke stad met op de achtergrond prachtige hoge bergen. Uiteraard is de Golden Gate Bridge de echte eyecatcher van San Francisco. Deze geweldige rode brug verbindt de stad met de rest van het land en vanaf ieder punt vanuit de stad kun je deze brug zien. Het is dan ook absoluut aan te raden om hier overheen te rijden of nog avontuurlijker: te voet over de brug.

Bekijk de Grand Canyon tijdens je trip door Californië


En daarnaast is er een prachtige kustroute vanaf San Francisco naar Los Angeles die echt de moeite waard is om te nemen. Vanaf Los Angeles, waar je uiteraard Hollywood moet bezoeken, kun je doorrijden naar de Grand Canyon, adembenemende landschappen, om vervolgens je vakantie te eindigen in Las Vegas. Let op: bepaal van tevoren hoeveel geld je wilt gaan uitgeven en geniet ook vooral van al het entertainment dat er is. We wensen je heel veel plezier op een prachtige reis door Californië en in Las Vegas. Het wordt mooi!

Het leven in Las Vegas

Originally posted 2023-03-01 08:52:23.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*