Op vakantie in Andalusië met kinderen

Andalusië is een prachtig gebied voor een fijne vakantie in de Spaanse zon. Je kunt met zekerheid zeggen dat het een vakantiebestemming voor jong en oud is. Voor elke leeftijd en elk type vakantievierder is er wel wat te doen. Vaak wordt er gezegd “als de kinderen het leuk hebben op vakantie, hebben de ouders het ook leuk”. Daar hoef je je in dit gebied geen zorgen over te maken! Deze blog is daarom ook speciaal geschreven voor (groot)ouders die binnenkort met hun kinderen in Andalusie op vakantie gaan. Lees hier alles wat je kan doen om je kroost een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Een dagje weg in Sevilla

Waar je kinderen waarschijnlijk echt blij van worden is een pretpark. Laat die nou net in Sevilla te vinden zijn! Je kunt namelijk een bezoekje brengen aan het pretpark Isla Magica. Een heel mooi pretpark gelegen rondom een meer. Kinderen die van water houden kunnen ook terecht bij het aquarium of naar een groot waterpark, Aquopolis. Dit waterpark heeft verschillende soorten zwembaden en ook heel veel grote glijbanen! Hartstikke leuk om hier naartoe te gaan als het te warm is voor een pretpark. Met de hoge temperaturen in het zuiden van Spanje gedurende de zomer zal je deze verkoeling zeker nodig hebben.

Cadiz, voor ieder wat wils

Cadiz is een historisch badplaatsje waarvan de meeste architectuur al uit de zestiende eeuw stamt. Het leuke aan dit stadje is dat je een dagje strand kan combineren met een bezoek aan de mooie stad. Daarnaast is dit ook een waar paradijs voor kinderen! Er is namelijk een hele grote speeltuin te vinden waar bijvoorbeeld ook shows worden gegeven. Verder is er ook nog een mooie dierentuin te vinden in dit stadje. Genoeg te doen voor de kinderen, maar de ouders kunnen hier ook genieten!

Apen spotten in Gibraltar

Je kunt er tijdens je vakantie ook voor kiezen om een uitstapje te maken naar Gibraltar. Dit is het enige gebied in Europa waar wilde apen voorkomen! Je kan ze overal tegenkomen. Hartstikke leuk voor de kinderen.

Mocht je zelf niet helemaal weten wat er nog meer allemaal te doen is, kun je er ook voor kiezen om een rondreis door Andalusie te laten samenstellen. Zo ben je verzekerd van alle highlights!

Originally posted 2019-05-29 11:10:09.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*