Genieten van een vakantie in eigen tuin!

Niet iedereen kan zich een vakantie veroorloven, of wil gewoon thuis optimaal genieten van de tuin. Daar is niks mis mee, maar dan is het wel leuk om je eigen tuin een beetje gezellig te maken om toch in die vakantiesfeer te komen! Is jouw tuin al klaar voor de zomer? Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u echt een vakantie in uw eigen tuin kunt creëren.

#1 Een hangmat

De eerste must-have om die vakantiesfeer te proeven in eigen tuin doe je in een hangmat! U kunt natuurlijk uw hangmat tussen twee bomen ophangen, maar dit kan ook onder uw houten overkapping. Koop hiervoor een hangmat inclusief standaard, zodat u uw hangmat altijd kunt verplaatsen. Zo kunt in de zon van uw hangmat genieten, maar ook in de schaduw onder uw houten overkapping als u dat liever wilt.

#2 Breng kleur in uw tuin

Zomer is het meest kleurrijke seizoen van het jaar. Dat ziet u op vakantie op alle tropische bestemmingen, maar dat kunt u ook bij u thuis creëren! Plaats uw bosje bloemen in plaats van op de keukentafel op de tuintafel en plant bloemen en planten met kleur in borders en andere delen van uw tuin. De vrolijke kleuren lokken u gewoon naar buiten! Daarnaast trekt u met de bloemen ook vlinders aan, welke ook extra leven brengen in uw tuin! Ook met decoratie en aankleding kunt u veel warmte in uw tuin creëren, denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van vrolijk gekleurde tuinkussens.

#3 Douche buiten in uw tuin

Wilt u gaan voor het ultieme vakantiegevoel? Na een dag zonnen in je tuin even lekker afspoelen in de tuin. Dat kan ook in je eigen tuin! Plaats een buitendouche in je eigen tuin. Het is niet alleen praktisch, maar het is ook luxe. Een buitendouche kan je nét dat beetje extra geven in het ultieme vakantiegevoel en het past helemaal in je zomers aangeklede tuin!

#4 Breng sfeerverlichting aan

Heeft u een houten blokhut in uw tuin staan? Dan kunt u deze aankleden met sfeerverlichting. Tijdens de warme zomeravonden kunt u dan sfeervol genieten van uw tuin, óók als het regent. Vaak zijn de avonden in de zomer nog wel aangenaam om tot in de late uurtjes te genieten van uw tuin.

Kunt u ook niet wachten tot de zomer begint? Begin alvast met het creëren van een vakantiesfeer in uw tuin, dan kunt u direct gaan genieten zodra uw vakantie begint!

Originally posted 2019-06-18 12:52:26.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*