Op vakantie in eigen land

Bij vakantie denken we al gauw aan een vliegticket naar de zon. Lekker aan het strand of in de buurt van een zwembad. Nieuwe omgeving, mooie natuur en een plek waar je volledig tot rust kan komen. We zoeken dit vaker in het buitenland. We reizen de gehele wereld over om maar te streven naar dat ultieme vakantie gevoel, maar wie heeft gezegd dat dit niet in Nederland kan? Ergens is het begrijpelijk, je bent het gehele jaar al in Nederland waarom dan ook nog met de vakantie? Toch is er in dit land nog zoveel te ontdekken en ook zoveel ruimte om te genieten. Dus in plaats het eerste beste vliegtuig te pakken op Schiphol, kun je ook via car rental Schiphol een leuke auto huren en je eigen land verkennen.

Aan de stranden hoeft het niet te liggen

Voor het lekker chillen op het strand en zwemmen in de zee doet Nederland zeker niet onder. Bijna het gehele land is omringd door water en er zijn dus voldoende plekjes die je nog niet ontdekt hebt die smachtend op je zitten te wachten. Ben je meer een zoetwater persoon? Dat is ook geen probleem, want het IJsselmeer staat tot je beschikking! Voor het ultieme vakantie gevoel kun je met de auto naar een plaats gaan waar je normaal gesproken niet veel komt, daar een hotelletje boeken of op een leuke camping gaan zitten en genieten. Duinrell is bijvoorbeeld een park die leuk is voor jong en oud. Af en toe even lekker badderen in het Tiki bad om vervolgens de hele dag in achtbanen te gaan tollen.

Je zou ook naar de wadden-eilanden kunnen gaan om daar lekker uit te waaien. Op de eilanden zijn verscheidene hotels, huisjes en campings waar je naartoe kan gaan. Elk eiland beschikt wel over een klein gezellig centrumpje waar je ’s avonds even lekker een hapje kunt eten. Bovendien staan de wadden-eilanden echt bekend om hun grote stukken ongerepte natuur Naast prachtige beschermende natuurgebieden waar je doorheen kunt wandelen, kun je ook heerlijk bruin worden op de mooie witte stranden.

Buurlanden zijn ook nog een optie

Mocht je Nederland toch echt wel gezien hebben op de uithoeken na? Dan kun je de buurlanden er ook nog naast bezoeken! Je kan bijvoorbeeld via rent a car Eindhoven Airport een auto huren om vervolgens je weg te vervolgen naar overige plekken in Brabant en Limburg. Ontdek wat deze provincies te bieden hebben en je zult verbaasd zijn! Indien je na een paar dagen dit wel gezien hebt, kun je altijd nog verder gaan naar Duitsland, wat niet ver gelegen is van Limburg. Je kan hier dan ook nog enkele dagen of weken vertoeven. Wat je maar wil! Het leuke aan het huren van een auto is dat je in principe je vakantie helemaal zelf in kunt vullen.
Al met al, hoeft Nederland dus zeker niet afgeschreven te worden als vakantiebestemming. Geef het eens een eerlijke kans en mocht het niet bevallen kun je de volgende alsnog dat vliegticket boeken naar jouw ideale vakantiebestemming!

Originally posted 2019-08-06 08:43:23.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*